fredag 20 september 2013

Sammanfattning! 4/5 Sida 65-90 Blåögd!

Sammanfattning! 4/5 Sida 65-90

Blåögd!

Denna del handlar om att Johan har misshandlat en invandrare. Än så länge vet vi att Johan är rasist. Sara visste inte vad hon skulle göra, skulle hon gå till polisen och säga vilka det var som misshandlade honom eller skulle hon vara tyst och låta det gå vidare? Hon valde att gå till polisen. När hon hade gått till polisen och avslöjat vem det var som misshandlade tonåringen ville poliserna att Sara skulle vittna emot Johan i en rättegång.

Någon dag senare kom polisen och hämtade Johan från skolan. De satte honom i häktet men han blev frisläppt ett tag senare. Han visste inte att det var Sara som hade pratat med poliserna.

Johan besökte Sara ett par dagar senare och berättade att någon hade skvallrat till polisen. Sara gjorde en viss min som gjorde att han förstod att det var hon som var hos polisen. Han blev så klart riktigt arg och började skrika på henne. Sen gick han ut ur huset.

Ibland fick Sara telefonsamtal men man får aldrig reda på vem det är som ringer. Det ända man hör är djupa andetag. När hon frågar om det är Johan så börjar personen bara skratta.
                                                                                                 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar